DESPRE FIRMA NOASTRA
AVANTAJELE CERTIFICARII PRIN CONCORDIA-CERT
Angajamentul dir. general
ETAPELE CERTIFICARII
CERERI de CERTIFICARE
RECLAMATII, contestatii
Registrul certificatelor eliberate
CERERI
PREZENTARE
. . . .
 
 
 
 
 
 
Home CONTACT MAPA certificare
S.C. “CONCORDIA-CERT” S.R.L. - ORGANISM DE CERTIFICARE A SISTEMELOR DE MANAGEMENT -
PREZENTARE: Infiintata in 1990 si reorganizata succesiv in 1991, 1993 apoi in 2013, societatea a fost printre primele organisme de consultanta in domeniul infiintarii si functionarii Intreprinderilor Mici si Mijlocii, contribuind substantial la infiintarea, inregistrarea si indrumarea in functionare a peste 20.000 de societati comerciale in principal in judetul Timis, atat cu investitori straini, dar in special cu intreprinzatorii privati autohtoni. Organismul nostru are inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Timis activitatea de certificarea sistemelor de management ca activitate principala, conform Certificatului de inregistrare J/35/1589/2013, CUI 3180240, din data de 19.06.2013, aceasta fiind singura conditionare legala pentru activitatea de certificare.

Astazi cand integrarea noastra in Comunitatea Europeana ne impune alinierea sistematica a tuturor entitatilor la cerintele calitative de functionare in conformitate cu standardele Europene si Internationale, pentru a putea accesa la circuitul mondial economic pe pozitii de egalitate, intreprinderile Mici si Mijlocii, dar nu numai, vor trebui sa depuna toate diligentele spre a dobandi prioritar CERTIFICAREA DE CONFORMITATE CU NORMELE EUROPENE SI INTERNATIONALE (EN si ISO).

PENTRU A DOVEDI CA INDEPLINESTE CERINTELE STANDARDULUI EUROPEAN SR EN ISO/CEI 17021:2007, SOCIETATEA NOASTRA A FOST ACREDITATA DE CATRE R.E.N.A.R. CA ORGANISM DE CERTIFICARE AL S.M.C. LA DATA DE 01.02.2010.

INCEPAND CU 10.01.2012 A RENUNTAT LA ACREDITAREA R.E.N.A.R. FUNCTIONAND CA UN ORGANISM INDEPENDENT, DAT FIIND CA DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL ACREDITAREA CA SI CERTIFICAREA SISTEMELOR DE MANAGEMENT ESTE VOLUNTARA.

IN INTREAGA SA ACTIVITATE SOCIETATEA NOASTRA MANIFESTA RECEPTIVITATE LA TOT CE ESTE NOU IN FUNCTIONAREA CU PREPONDERENTA A I.M.M.-URILOR, DOVEDIND PE LANGA O INALTA PROFESIONALITATE SI CALITATE A PRESTATIILOR SALE ACEASI IMPARTIALITATE SI AUTONOMIE A CERTIFICARILOR ACORDATE, PENTRU O REALA INTEGRARE A TUTUROR ENTITATILOR NOASTRE IN CIRCUITUL MONDIAL DE VALORI CU MAXIMA EFICIENTA SI EFICACITATE.

NOU! Incepind cu 01.06.2015 Concordia-cert este reprezentatnt al organismului de certificare KING CERT acreditat de WORLD APPROVAL SERVICE Ltd din Marea Britanie (Anglia) astfel incit emitem certificari europene pe 22 standarde, cu tarife la fel de accesibile.

.


ASTEPTAM SOLICITARI ATAT PE DOMENIILE REGLEMENTATE DAR SI PE CELE VOLUNTARE PENTRU OBTINEREA CERTIFICARII A CONFORMITATII SISTEMELOR DE MANAGEMENT, IN CONDITII OPTIME.

Nu ezitati sa va informati,va stam la dispozitie in orice moment!

CONCORDIA -SEDIU: TIMISOARA str. Macilor nr 12. ORAR ZILNIC: 9-16, sambata+duminica -inchis

Tel/Fax 0256.491721; 0724.159882 - dir. executiv jurist dipl. AUREL M. BANCU


/td>
© copyright 2006 Designed by Rubin ELECTRONIKA.RO - magazin electronic
Design downloaded from concordia-cert.ro
Free web design, web templates, web layouts, and website resources!