DESPRE FIRMA NOASTRA
AVANTAJELE CERTIFICARII PRIN CONCORDIA-CERT
Angajamentul dir. general
ETAPELE CERTIFICARII
CERERI DE CERTIFICARE
RECLAMATII, contestatii
Registrul certificatelor eliberate
Cereri
Util
 
 
 
 
 
 
Home CONTACT MAPA certificare
Avantajele certificarii PRIN CONCORDIA-CERT TIMISOARA
CONCORDIA-CERT TIMISOARA Va asigura o informare accesibila cu normele de referinta ISO sau alte standarde de referinta si normele nationale specifice domeniului dvs.; Va asigura o instruire competenta a personalului cu privire la normele aplicabile la specificul organizatiei si activitatii dvs.; Domenii de certificare ISO initiale: Sistemul Managementului Calitatii (SMC), Sistemul Managementului de Mediu (SMM) Sistemul Managementului sanatatii si securitatii ocupationale (OHSAS).
Prin personalul de evaluare pregatit se asigura o implementare treptata a sistemului managementului calitatii, mentinerea si imbunatatirea sistemului dupa certificare pe toata durata de valabilitate a certificatului prin auditurile de supraveghere. Deasemeni exista posibilitatea prelungirii valabilitatii certificatului sau extinderii domeniilor certificate in conditii avantajoase.
Nu ultimul avantaj este practicarea unui tarif deosebit de avantajos, cel putin pentru perioada de tranzitie si aliniere la normele cerute de Comunitatea Europeana, tarif ce se achita pe etape. CONCORDIA-CERT este independenta din punct de vedere financiar de tarifele incasate pentru evaluarea si certificarea sistemului dvs.

.


Nu ezitati sa va informati,va stam la dispozitie in orice moment!

CONCORDIA -SEDIU: TIMISOARA str. Macilor nr 12. ORAR ZILNIC: 9-16, sambata+duminica -inchis

Tel/Fax 0256.491721; 0724.159882 - dir. executiv jurist dipl. AUREL M. BANCU


© copyright 2006 Designed by Rubin ELECTRONIKA.RO - magazin electronic
Design downloaded from concordia-cert.ro
Free web design, web templates, web layouts, and website resources!